ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Φιλτράρισμα κατά

Puly Grind Hopper "green" Kαθαριστικό καμπάνας σε σπρέυ 200ml. Φτιαγμένο από φυσικά συστατικά. Καθαρίζει και απολυμαίνει. Απλώς ψεκάστε και σκουπίστε, δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε.
Το καθαριστικό μύλου άλεσης Urnex Grindz, αφαιρεί αποτελεσματικά τις εναποθέσεις που προκύπτουν από τον αλεσμένο καφέ, καθώς και τα λάδια από την άλεση.
Το καθαριστικό μύλου άλεσης Urnex...
9,50 €
Yγρό καθαρισμού 1lt για βραστήρες & επικαθίσεις γάλακτος είναι ιδανικό για αυτόματες μηχανές παρασκευής γάλακτος, αλλά και για τις επαγγελματικές. Δεν περιέχει φωσφορικά άλατα, περιέχει μόνο φυσικά συστατικά.
Yγρό καθαρισμού 1lt για βραστήρες &...
15,00 €
Υγρό για γρήγορη αφαλάτωση για 2 χρήσεις. Καθαρίζει και να απομακρύνει τα άλατα από τα boiler των μηχανών espresso και τον εξοπλισμό παρασκευής καφέ, όπως βραστήρες, κ.ά.
Υγρό για γρήγορη αφαλάτωση για 2...
10,00 €
Ένα βιολογικά πιστοποιημένο, συμπυκνωμένο υγρό που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει και να απομακρύνει τα άλατα από τα boiler των μηχανών espresso και τον εξοπλισμό παρασκευής καφέ, όπως βραστήρες, κ.ά. Ασφαλής χρήση σε αλουμίνιο, ορείχαλκο και ανοξείδωτο χάλυβα. Κάθε συσκευασία αρκεί για...
Ένα βιολογικά πιστοποιημένο,...
6,40 €
Καινοτόμο βουρτσάκι 3πλης χρήσης. Κουτάλι για σωστή δοσομέτρηση σκόνης καθαρισμού, καθαρισμός group head μηχανής, μεταλλική βελόνα για να ξεβουλώνει τρύπες ακροφυσίου.
Καινοτόμο βουρτσάκι 3πλης χρήσης....
15,00 €