ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΦΕ & ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΦΕ & ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑΤΟΣ

Mικροσκόπιο με οθόνη 7 ιντσών και σύνδεση WiFi με φωτογραφική κάμερα για λήψη φωτογραφίας και βίντεο. Εύχρηστο με πολλές επιλογές ανάλυσης βίντεο-φωτογραφία για την εξάλειξη των ατελειών στο καβούρδισμα.
Mικροσκόπιο με οθόνη 7 ιντσών και...
590,00 €
Το νέο όργανο μέτρησης του νερού είναι εύχρηστο, δίνει 7 διαφορετικές μετρήσεις και συνεργάζεται μέσω  blue tooth  & και μιας εφαρμογής με το κινητό σας τηλέφωνο ή  tablet .
Το νέο όργανο μέτρησης του νερού...
95,00 €
Το BeanPro έχει τη δυνατότητα να μετρήσει μέχρι και σε 25 διαφορετικές βαθμονομήσεις, συμπεριλαμβανομένων: Ωμό κόκκο καφέ, ντεκαφεΐνέ κόκκο καφέ, καφέ με περγαμηνή, καβουρδισμένο καφέ, τσάι, κόκκοι κακάο καθώς και για ζυθοποιϊα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ
Το BeanPro έχει τη δυνατότητα να...
2.500,00 €
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Εργαστηριακό 3 ης γενιάς ρεφρακτόμετρο για την μέτρηση στερεών διαλυτών στον καφέ με βελτιωμένη ανάλυση της θερμοκρασίας, ακρίβεια, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία και κάλυμμα για προστασία από το φως του περιβάλλοντος.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ...
1.060,00 €
Το colorStriker είναι το πρώτο χρωματόμετρο lazer στον κόσμο που σας επιτρέπει αυθεντικά και με ακρίβεια να αναπαράγετε τα χρώματα που θέλετε να μετρήσετε με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια στην οθόνη. 
Το colorStriker είναι το πρώτο...
760,00 € 625,00 €
Ο αναλυτής χρώματος CM-100 Plus μας επιτρέπει μετρήσεις του βαθμού καβουρδίσματος σε ολόκληρο κόκκο καφέ και αλεσμένο ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα την καμπύλη καβουρδίσματος και το τελικό αποτέλεσμα. Βασικός στόχος  ο καλύτερος ποιοτικός έλεγχος!
Ο αναλυτής χρώματος CM-100 Plus μας...
2.200,00 € 1.800,00 €