ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ & ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕ
1. Έλεγχος Υγρασίας & Πυκνότητας Ωμού Καφέ
2. Grading
3. Έλεγχος Ωχρατοξίνης με διαπιστευμένο όργανο
4. Μικροσκοπική-Στερεοσκοπική εξέταση των Κόκκων & του Εξοπλισμού
5. Sample Roasting
6. Cupping
7. Μέτρηση Χρώματος Καβουρντισμένων Κόκκων & Επίπτωση στη Γεύση
8. Χημική Ανάλυση Νερού
9. Μέτρηση Στερεών Διαλυτών, Οξύτητας & Σακχάρων στο φλιτζάνι
10. Μεθόδευση & Δημιουργία Προφίλ Ιδανικής Εκχύλισης
11. Μικρομετρική Ανάλυση των Αλεσμένων σωματιδίων από τους καβουρντισμένους κόκκους με ειδική Βάση Δόνησης & Πιστοποιημένα Κόσκινα
12. Μέτρηση Οξυγόνου στη Συσκευασία αποθήκευσης των κόκκων για τον εντοπισμό του βαθμού Οξείδωσής τους
13. Μελέτη & Εφαρμογή σε όλες τις παραδοσιακές & σύγχρονες μεθόδους Εκχύλισης
14. Δημιουργία Blend
15. Ανάπτυξη Προφίλ Καβουρντίσματος (Roasting profile)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Coffeelovers Ad hoc
Αναλαμβάνουμε, δημιουργούμε & προσαρμόζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε κλειστά τμήματα.
Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών, με επικέντρωση στις ad hoc εξατομικευμένες ανάγκες της επιχείρησή σας.
