PL91T/ VICTORIA

Reference:

PL91T/ VICTORIA

Reference:
650,00 €
χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα

Η PL91T Victoria είναι μια μηχανή ιδανική για αυτούς που θέλουν την καλύτερη αισθητική αλλά και τεχνολογία σε μικρό χώρο. 

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η PL91T Victoria είναι μια μηχανή ιδανική για αυτούς που θέλουν την καλύτερη αισθητική αλλά και τεχνολογία σε μικρό χώρο. Παρόλο το μικρό της μέγεθος η PL91T έχει 58mm επαγγελματικό portafilter, ένα μεγάλο ορειχάλκινο boiler 300ml χωρητικότητας με ειδική επικάλυψη εσωτερικά για να μη μεταφέρεται η γεύση του μετάλλου στον καφέ. Aρκετή ισχύ για να κάνει συνεχόμενες εκχυλίσεις espresso διατηρώντας σταθερή την θερμοκρασία της και ταυτόχρονα να έχει αρκετή δύναμη στον ατμό για τα cappuccino, ακριβώς όπως θα συμπεριφερόταν μια επαγγελματική μηχανή σε ένα bar. PID controller για ευελιξία και ακρίβεια στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού που χρησιμοποιείται στην εκχύλιση με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού.

Προγραμματιζόμενο pre- infusion, ηλεκτροβαλβίδα 3ων διαδρομών, ένδειξη στάθμης νερού στη δεξαμενή, φωτιζόμενη LCD οθόνη ενδείξεων.

Όπως σε όλα τα καινούργια μοντέλα της VIP σειράς της Lelit η Victoria έχει το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρησης της μηχανής το LLC (Lelit Electronic Control System).

Διαστάσεις: 22,5x27x38cm (Π x Β x Υ)

Βάρος: 9,2 kg

Αντλία: 15 bar

Χωρητικότητα δεξαμενής: 2,7 λίτρα

99 αντικείμενα