ΦΙΛΤΡΑ

Στο Premium coffee Institute έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένο σύγχρονο εργαστήριο αποκλειστικά για τις χημικές αναλύσεις νερού για επιχειρήσεις που σερβίρουν καφέ. Η φιλοσοφία μας σε αυτό τον τομέα έχει προκύψει έπειτα από πολυετείς και κοστοβόρες μελέτες. Δεν αρκούμαστε μόνο στην υδατική χημεία, ούτε στοιχιζόμαστε τυφλά πίσω από το συνδυασμό και τον όγκο ρητίνης ενός κατασκευαστή.

Δημιουργούμε «περιβάλλον υδάτινο κατάλληλο, σύμφωνα με βαθύτερους κανόνες που διέπουν την εκxύλιση, τη χημεία του καφέ, του ύδατος αλλά και την μεταλλουργία. Προτεραιότητες μας είναι να φροντίσουμε τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού, πάντα σύμφωνα με την ασφάλεια των ροφημάτων προς όφελος του επαγγελματία και του καταναλωτή. Είμαστε μπροστά από τις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων με μια πλούσια σειρά φίλτρων νερού που μας παρέχει ευελιξία, στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν τα νερά των δικτύων και τις πολυποίκιλες ανάγκες των επιχειρήσεων.

ΦΙΛΤΡΑ

Φιλτράρισμα κατά

Είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο για μικρές μηχανές  espresso  που χρησιμοποιούν  pods,  κάψουλες ή και αλεσμένους κόκκους. Αφαιρεί άλατα από το νερό και το κάνει εύγευστο.
Είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο...
6,00 €