BLENDING & CUPPING 26/09/2019
Ένα σεμινάριο με εξαιρετικούς καφέδες της Volcafe Select με εισηγητή τον κ. René Fleischer πραγματοποιήθηκε με εύστοχη θεματολογία.
Τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχημένη δημιουργία του ιδανικού blend. Μια εκ βαθέων ανάλυση των βασικών συστατικών ενός Blend.
Η θεωρία και πράξη στη δημιουργία συγγενικών ομάδων καφέδων και πως η κάθε ομάδα αλληλεπιδρά στην επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος για το τέλειο χαρμάνι.
Εποχικότητα και κοστολογικοι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν στην αντικατάσταση συγκεκριμένων στοιχείων ενός blend και πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να επηρεαστεί το τελικό προϊόν. Ενώ παράλληλα Τριγωνισμοί & πρακτικές δοκιμές ως εργαστηριακές μέθοδοι έλαβαν μέρος καθόλη τη διάρκεια.
All comments