Worldwide shipping
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Οι Υπηρεσίες μας

Αναλύσεις & εργαστηριακές μετρήσεις στον ώμο & τον καρβουδισμένο καφέ

  1. Έλεγχος Υγρασίας & Πυκνότητας Ωμού Καφέ
  2. Grading
  3. Μέτρηση Καφείνης & Χλωρογενικών Οξέων
  4. Μικροσκοπική-Στερεοσκοπική εξέταση των Κόκκων & του Εξοπλισμού
  5. Sample Roasting
  6. Cupping
  7. Μέτρηση Χρώματος Καβουρντισμένων Κόκκων & Επίπτωση στη Γεύση
  8. Ανάλυση Νερού
  9. Μέτρηση Στερεών Διαλυτών, Οξύτητας & Σακχάρων στο φλιτζάνι
  10. Μεθόδευση & Δημιουργία Προφίλ Ιδανικής Εκχύλισης
  11. Μικρομετρική Ανάλυση των Αλεσμένων σωματιδίων από τους καβουρντισμένους κόκκους με ειδική Βάση Δόνησης & Πιστοποιημένα Κόσκινα
  12. Μέτρηση Οξυγόνου στη Συσκευασία αποθήκευσης των κόκκων για τον εντοπισμό του βαθμού Οξείδωσής τους
  13. Μελέτη & Εφαρμογή σε όλες τις παραδοσιακές & σύγχρονες μεθόδους Εκχύλισης
  14. Δημιουργία Blend
  15. Ανάπτυξη Προφίλ Καβουρντίσματος (Roasting profile)

Υπηρεσίες εκπαίδευσης Coffeelovers Ad hoc

Αναλαμβάνουμε, δημιουργούμε & προσαρμόζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε κλειστά τμήματα.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών, με επικέντρωση στις ad hoc εξατομικευμένες ανάγκες της επιχείρησή σας.

NEWSLETTERS

Γίνετε ο πρώτος που θα μάθεις τα νέα μας και για τις πιο πρόσφατες προσφορές!