ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑΤΟΣ

Φιλτράρισμα κατά

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Βάρος

Βάρος

Mικροσκόπιο με οθόνη 7 ιντσών και σύνδεση WiFi με φωτογραφική κάμερα για λήψη φωτογραφίας και βίντεο. Εύχρηστο με πολλές επιλογές ανάλυσης βίντεο-φωτογραφία για την εξάλειξη των ατελειών στο καβούρδισμα.
Mικροσκόπιο με οθόνη 7 ιντσών και...
580,00 €
Η  πιο οικονομική επαγγελματική  ασύρματη  συσκευή παγκοσμίως, η οποία λειτουργεί σε δική της κλίμακα, την κλίμακα Tonino, κοντά στην κλίμακα που χρησιμοποιείται από το Colorette της Probat. 
Η  πιο οικονομική επαγγελματική...
620,00 €
Το colorStriker είναι το πρώτο χρωματόμετρο lazer στον κόσμο που σας επιτρέπει αυθεντικά και με ακρίβεια να αναπαράγετε τα χρώματα που θέλετε να μετρήσετε με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια στην οθόνη. 
Το colorStriker είναι το πρώτο...
760,00 € 625,00 €
Ο φορητός Αναλυτής CM-200 έχει σχεδιαστεί για την μέτρηση του βαθμού καβουρδίσματος, την ομοιομορφία του καβουρδισμένου τόσο για ολόκληρο κόκκο όσο και για αλεσμένο και μπορεί επίσης να αναλύσει την κατανομή ως προς το μέγεθος των αλεσμένων σωματιδίων (κοκκομετρία).
Ο φορητός Αναλυτής CM-200 έχει...
2.400,00 €
Ο φορητός Αναλυτής MD-500 έχει σχεδιαστεί για την μέτρηση της υγρασίας και της πυκνότητα του καφέ. Υποστηρίζει την μέτρηση κόκκων καφέ, με περγαμηνή, πράσινων & καβουρδισμένων.
Ο φορητός Αναλυτής MD-500 έχει...
1.650,00 €
To AW-600 είναι ιδανικό για την μέτρηση της ενεργότητας του νερού κατά τη διαδικασία παραγωγής για πράσινο και καβουρδισμένο καφέ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ένα πλήθος εφαρμογών όπως γάλα σε μορφή σκόνης, καπνό, αγροτικά προϊόντα, φάρμακα.
To AW-600 είναι ιδανικό για την...
2.300,00 €
Το BeanPro έχει τη δυνατότητα να μετρήσει μέχρι και σε 25 διαφορετικές βαθμονομήσεις, συμπεριλαμβανομένων: Ωμό κόκκο καφέ, ντεκαφεΐνέ κόκκο καφέ, καφέ με περγαμηνή, καβουρδισμένο καφέ, τσάι, κόκκοι κακάο καθώς και για ζυθοποιϊα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ
Το BeanPro έχει τη δυνατότητα να...
2.300,00 €
Ο αναλυτής αεριών AGC Map - Pak 2 Combi , μπορεί να μας υπολογίσει το ποσοστό ύπαρξης οξυγόνου % που είναι παράγοντας αλλοίωσης, το ποσοστό % του διοξειδίου του άνθρακα και το ποσοστό του αζώτου.
Ο αναλυτής αεριών AGC Map -...
2.200,00 €