Βελτιώνοντας τα πρότυπα του καφέ μεσα από την γνώση & την εκπαίδευση!

Aπό τον Μάιο 2010 έχoυμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για τον Καφέ, το "The Premium Coffee Institute". Ο χώρος έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του CERTIFIED SCA LAB. Τα εξεικευμένα σεμινάρια που διοργανώνουμε, διεξάγονται συστηματικά με αξιοσημείωτη προσέλευση από όλη τη Ελλάδα και συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες. Κάθε χρόνο καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα & Κύπρο εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους σε εμάς.

 

Ως επίσημοι CERTIFIER του SCA

πηγαίνουμε ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά, πιστοποιώντας τις συνθήκες διοργάνωσης των σεμιναρίων/εξετάσεων και την ταύτιση με τα υψηλά πρότυπα & πρωτόκολλα. Η πιστοποίηση του εκπαιδευτικού μας κέντρου ως “Premier Training Campus”, δίνει την εξασφάλιση σε όλους όσους μας επιλέγουν, ότι οι γνώσεις που αντλούν από τα σεμιναρια είναι υψηλού επιπέδου.

Το Premier Training Campus” Είναι μία πιστοποίηση που δίνεται κατόπιν ελέγχου από ειδικό εξεταστή του SCA στα συστήματα φιλτραρίσματος για το νερό που χρησιμοποιούνται μέσα στο εκπαιδευτικό κέντρο. Αναλυτικοί έλεγχοι για τα ποιοτικά κριτήρια των μηχανημάτων, την πληρότητα ποσοτικά των εργαλείων, μηχανημάτων & εξειδικευμένου εργαστηριακού εξοπλισμού σύμφωνα με τον αριθμό των επαγγελματιών που συμμετεχουν σε κάθε τμήμα.

Η δημιουργία ένος τετοιου “ανοιχτού εργαστηριου” προς στους επαγγελματίες του καφέ επικεντρώνεται στο να δώσει εμπειρία, λύσεις και ουσιαστικές απαντήσεις!Ένα μίγμα από καινοτόμες μεθόδους παρασκευής, σύγχρονου εξοπλισμού και συναρπαστικές γευστικές δοκιμές, αποκαλύπτουν όχι την πλασματική, αλλά την πραγματική απόλαυση του καφέ! Οι γνώσεις που μεταδίδονται απορρέουν από την καρδιά της συνεχώς εξελισσόμενης βιομηχανίας του καφέ, σε συνδυασμό με την εφαρμογή τους στις καθημερινές ανάγκες του επαγγελματία, προσφέροντάς του θωράκιση και ευελιξία.

Gallery