NORM ROAST

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ESPRESSO

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

ΤΟ ΣΩΣΤΟ TAMPING

Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΧΥΛΙΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ESPRESSO

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΦΕ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

PRE INFUSION

BRAZILIAN COFFEES

GRADING & ROASTING

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

CUPPING

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑΤΟΣ

FREDDO ΡΟΦΗΜΑΤΑ

ΕΛΕΓΚΤΗΣ PID

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ TAMPER

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ

DEGASSING

WATER QUALITY

GRAVIMETRIC

ICED COFFEE

ΓΑΛΑ ΥΠΟ ΨΥΞΗ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΨΟΥΛΑΣ

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ

ΚΡΥΑ & ΖΕΣΤΗ ΕΚΧΥΛΙΣΗ

ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

MICROROASTING

HANDBREWING

ΚΑΦΕΪΝΗ

Η ΟΞΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΟΚΚΩΝ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΩΝ

ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΟΥΡΔΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΕΡΙΟ

ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ CAPPUCCINO

ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ FREDDO

ADVANCED BREW

MAKE BETTER COFFEE

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ BREWING

ΝΟΜΟΙ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ & ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΠΙΕΣΗΣ & ΡΥΘΜΟΥ ΡΟΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΡΕΣΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΕΡΙΩΝ

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ Α

ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑΤΟΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ BREW

ΣΧΕΣΗ ΠΙΕΣΗΣ-ΡΟΗΣ

ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΤΕΣ & ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΠΙΚΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΜΥΛΟΣ ΑΛΕΣΗΣ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ