ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Στο Premium coffee Institute έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένο σύγχρονο εργαστήριο αποκλειστικά για τις χημικές αναλύσεις νερού για επιχειρήσεις που σερβίρουν καφέ. Η φιλοσοφία μας σε αυτό τον τομέα έχει προκύψει έπειτα από πολυετείς και κοστοβόρες μελέτες. Δεν αρκούμαστε μόνο στην υδατική χημεία, ούτε στοιχιζόμαστε τυφλά πίσω από το συνδυασμό και τον όγκο ρητίνης ενός κατασκευαστή.

Δημιουργούμε «περιβάλλον υδάτινο κατάλληλο, σύμφωνα με βαθύτερους κανόνες που διέπουν την εκxύλιση, τη χημεία του καφέ, του ύδατος αλλά και την μεταλλουργία. Προτεραιότητες μας είναι να φροντίσουμε τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού, πάντα σύμφωνα με την ασφάλεια των ροφημάτων προς όφελος του επαγγελματία και του καταναλωτή. Είμαστε μπροστά από τις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων με μια πλούσια σειρά φίλτρων νερού που μας παρέχει ευελιξία, στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν τα νερά των δικτύων και τις πολυποίκιλες ανάγκες των επιχειρήσεων.

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Βάρος

Βάρος

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των ροφημάτων και την ομαλή λειτουργία του φίλτρου, ο μειωτής πίεσης αποδεδειγμένα είναι ένα μέτρο προστασίας από τις πολλές ταλαντώσεις και τους συνεχόμενους κραδασμούς εντός του δικτύου του καταστήματος. Η τοποθέτηση ενός μειωτή κρίνεται απαραίτητη αν η πίεση...
Για τη διασφάλιση της ποιότητας των...
15,50 €
Σύστημα αντίστροφης ώσμωσης  CL-PRO100 ,  παραγωγής 1.5 λίτρα φιλτραρισμένο νερό το λεπτό (αναλογία 1,5 λίτρα προϊόν – 1,0 λίτρο απόρριψη). Με οθόνη ένδειξης των  tds  είσοδο-έξοδο & δοχείο διαστολής 3.2 G  με ρύθμιση χωρητικότητας 4,5λίτρων σε αναμονή για ταχεία εξυπηρέτηση των αναγκών...
Σύστημα αντίστροφης ώσμωσης...
756,00 €
Ανταλλακτικό φίλτρο πολυπροπυλενίου που αλλάζει κάθε 2-6 μήνες περίπου. Αφαιρεί: στερεά σωματίδια (χώματα, σκουριά, κατακάθια, μικροσωματίδια).
Ανταλλακτικό φίλτρο πολυπροπυλενίου...
8,00 €