Η CoffeeLovers.gr συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με ACS Courier 

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Για κάθε παραγγελία το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα για βάρος έως 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,80 ευρώ για Αττική & 1 ευρώ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€. 

Διαθέσιμη για αποστολές εντός Ελλάδος.

Παραλαβή κατόπιν συνεννόησης

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 211-4089735 και να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους συνεργάτες μας, για κα κανονιστεί ο τρόπος παραλαβής των προϊόντων σας. Σε κάθε περίπτωση, όταν μπει η παραγγελία σας και την ετοιμάσουμε, θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας στο τηλέφωνο επικοινωνίας που μας δώσατε.

Διαθέσιμη για αποστολές εντός Ελλάδος & Κύπρου.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση Αττικής, Φαβιέρου 8, 14452. Με το που ετοιμάσουμε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε για να περάσετε να την παραλάβετε.