Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε μπορεί να γίνει με τους εξής 4 τρόπους:

  1. Αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά την ώρα της παράδοσης των προϊόντων στο άτομο που θα σας τα παραδώσει. Μέγιστο ποσό αντικαταβολής όπως ορίζονται από τις εταιρείες των ταχυμεταφορών είναι τα 499.00€

2. Κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό (ιδανικό για χρήστες Web Banking)

Ο αριθμοί λογαριασμών μας είναι:

(Τράπεζα Πειραιώς) IBAN: GR02 0172 0840 0050 8407 5821 040  / Δικαιούχος: Σοφία Μπικουβαράκη

(Τράπεζα Alpha Bank) IBAN: GR27 0140 2990 2990 0233 0000 494  / Δικαιούχος: Σοφία Μπικουβαράκη

Αφού κάνετε την κατάθεση του ποσού, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής (σκαναρισμένη, την απόδειξη της κατάθεσης για χρήστες Web Banking) με email στο info@coffeelovers.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-4089735 για να μας ενημέρωστε για την κατάθεση.

Παρακαλούμε σε περίπτωση εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα επιλέξτε την Alpha Bank, διαφορετικά είναι απαραίτητη η ανάληψη ΟΛΩΝ των εξόδων μεταφοράς.


3. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις κάρτες τύπου Visa, MasterCard, Maestro, Electron και American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CVV και τράπεζα έκδοσης).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ δεχόμαστε μέσω τηλεφώνου αριθμούς χρεωστικών και πιστωτικών καρτών για εξόφληση και ούτε κανένας υπάλληλος της COFFEELOVERS θα σας ζητήσει ποτέ.

Άτοκες δόσεις:

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας παρέχεται η δυνατότητα δόσεων ως εξής:

  • Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές από 300,00€ & άνω.

4. Πληρωμή με PayPal

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας στο Secure περιβάλλον του PayPal. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αφού φτάσετε στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε μέσω ενός νέου παραθύρου στο Paypal και θα συνδεθείτε με το προσωπικό σας PayPal Account.