Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Βάρος

Βάρος

Χρώμα

Χρώμα

PUQPRESS - Mini LIGHT : Ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε μικρή κατανάλωση, αλλά επιθυμείτε να σερβίρετε υπέροχο καφέ στους πελάτες σας. Για εσάς που έχετε δημιουργήσει μια μικρή gourmet γωνιά στο γραφείο σας, στην επιχειρησή σας και θέλετε να απολαμβάνεται...
Η εργαστηριακή μηχανή καβουρδίσματος FZ-94 σχεδιάστηκε με γνώμονα τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Είναι η πιο προηγμένη μηχανή του είδους της και εγγυάται πλήρη έλεγχο σε όλη τη διαδικασίας καβουρδίσματος.
Η εργαστηριακή μηχανή...
12.000,00 €
Το AVIRNAKI είναι ένα μοντέρνο σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα που εξέρχεται από το τύμπανο καβουρδίσματος μέσα από ηλεκτρομαγνητικά φίλτρα. Η σύγχρονη αυτή νέα μέθοδος φιλτραρίσματος είναι απλή στην εγκατάσταση και στη συντήρηση-καθαρισμό των φίλτρων.
Το AVIRNAKI είναι ένα μοντέρνο...
0,00 €
Ως εργαλείο για τους επαγγελματίες, παρέχουμε μια αγώγιμη προς τη θερμότητα μηχανή επιτρέποντας τους κόκκους να βρίσκονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά συγκριτικά με άλλες μηχανές καβουρδίσματος σε επαφή με το τύμπανο.
Ως εργαλείο για τους επαγγελματίες,...
0,00 €
Εφαρμόζει επάνω από το φλοιοσυλλέκτη της GHIBLI και είναι αναγκαία η χρήση του σε κατοικημένες περιοχές, Λειτουργεί ως καταλύτης εξαλείφοντας τα σωματίδια που απορρέουν από την καμινάδα προς το περιβάλλον. Επιπλέον περιορίζει σημαντικά το κόστος & το χρόνο συντήρησης της καμινάδας.
Εφαρμόζει επάνω από το φλοιοσυλλέκτη...
0,00 €
ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ Μία συσκευή καφέ που συνδυάζει τις κλασικές τεχνικές παρασκευής καφέ με την τελευταία τεχνολογία! ζυγαριά
ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ...
128,00 €