Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Βάρος

Βάρος

Χρώμα

Χρώμα

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των ροφημάτων και την ομαλή λειτουργία του φίλτρου, ο μειωτής πίεσης αποδεδειγμένα είναι ένα μέτρο προστασίας από τις πολλές ταλαντώσεις και τους συνεχόμενους κραδασμούς εντός του δικτύου του καταστήματος. Η τοποθέτηση ενός μειωτή κρίνεται απαραίτητη αν η πίεση...
Για τη διασφάλιση της ποιότητας των...
15,50 €
PUQPRESS - Mini LIGHT : Ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε μικρή κατανάλωση, αλλά επιθυμείτε να σερβίρετε υπέροχο καφέ στους πελάτες σας. Για εσάς που έχετε δημιουργήσει μια μικρή gourmet γωνιά στο γραφείο σας, στην επιχειρησή σας και θέλετε να απολαμβάνεται...
Η εργαστηριακή μηχανή καβουρδίσματος FZ-94 σχεδιάστηκε με γνώμονα τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Είναι η πιο προηγμένη μηχανή του είδους της και εγγυάται πλήρη έλεγχο σε όλη τη διαδικασίας καβουρδίσματος.
Η εργαστηριακή μηχανή...
12.000,00 €
Το AVIRNAKI είναι ένα μοντέρνο σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα που εξέρχεται από το τύμπανο καβουρδίσματος μέσα από ηλεκτρομαγνητικά φίλτρα. Η σύγχρονη αυτή νέα μέθοδος φιλτραρίσματος είναι απλή στην εγκατάσταση και στη συντήρηση-καθαρισμό των φίλτρων.
Το AVIRNAKI είναι ένα μοντέρνο...
0,00 €
Ως εργαλείο για τους επαγγελματίες, παρέχουμε μια αγώγιμη προς τη θερμότητα μηχανή επιτρέποντας τους κόκκους να βρίσκονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά συγκριτικά με άλλες μηχανές καβουρδίσματος σε επαφή με το τύμπανο.
Ως εργαλείο για τους επαγγελματίες,...
0,00 €
Εφαρμόζει επάνω από το φλοιοσυλλέκτη της GHIBLI και είναι αναγκαία η χρήση του σε κατοικημένες περιοχές, Λειτουργεί ως καταλύτης εξαλείφοντας τα σωματίδια που απορρέουν από την καμινάδα προς το περιβάλλον. Επιπλέον περιορίζει σημαντικά το κόστος & το χρόνο συντήρησης της καμινάδας.
Εφαρμόζει επάνω από το φλοιοσυλλέκτη...
0,00 €